Gurman: iPhone 13 kan få Always On-display likt Apple Watch

Nästa iPhone ryktas kunna visa notiser, temperatur och klockslag kontinuerligt utan att det dränerar batteriet.

LTPO-skärmar har ryktats ett tag bli en del av nästkommande iPhones som släpps till hösten. Detta är samma teknik som Apple Watch S5-S6 använder för att kunna ha Always On utan att batteriet dräneras. Detta genom att endast uppdatera skärmen en gång per sekund.

Nu går Mark Gurman ut i sitt senaste nyhetsbrev och avslöjar att detta kan potentiellt komma till iPhone 13 tillsammans med en uppdateringsfrekvens på 120Hz under användning. Med Always On skulle det alltid kunna visas information så som väder, klockslag och notiser. Gurman vågar dock inte påstå något säkert utan vi får helt enkelt vänta och se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.