Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

9to5mac: iPad mini får USB-C och A15-processor

Nya rykten om iPad mini och denna gång får vi reda på att den verkar ta efter på allt från de större modellerna.

iPad Pro från 2018 var först ut med att lämna lightning-porten bakom sig för USB-C. Sedan dess är det iPad Air som gjort samma övergång och nu verkar det alltså vara dags för iPad mini. 9to5mac har genom anonyma källor fått reda på att det blir USB-C, Smart Connector och processorn A15 som är de stora nyheterna tillsammans med den nya designen.

De avslöjar även att den billigaste iPad-modellen kommer uppgraderas med processorn A13 och vissa tror att den tar över designen från tredje generations iPad Air med 10,5 tums skärm. Ingen vågar säga säkert vad iPad minis skärm växer till efter förändringen men många tror att det blir någonstans mellan 8,4 till 9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.