9to5mac: iPad mini får USB-C och A15-processor

Nya rykten om iPad mini och denna gång får vi reda på att den verkar ta efter på allt från de större modellerna.

iPad Pro från 2018 var först ut med att lämna lightning-porten bakom sig för USB-C. Sedan dess är det iPad Air som gjort samma övergång och nu verkar det alltså vara dags för iPad mini. 9to5mac har genom anonyma källor fått reda på att det blir USB-C, Smart Connector och processorn A15 som är de stora nyheterna tillsammans med den nya designen.

De avslöjar även att den billigaste iPad-modellen kommer uppgraderas med processorn A13 och vissa tror att den tar över designen från tredje generations iPad Air med 10,5 tums skärm. Ingen vågar säga säkert vad iPad minis skärm växer till efter förändringen men många tror att det blir någonstans mellan 8,4 till 9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.