Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: AirPods 3 börjar massproduceras i augusti

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.

Enligt Nikkei Asia så kommer nästa version av AirPods gå in i massproduktion nästa månad för att kunna lanseras tillsammans med iPhone 13. Många trodde att de skulle släppas i våras men så blev inte fallet och likt första generationens AirPods blir det troligtvis i samband med en iPhone. AirPods 3 ryktas påminna i design som AirPods Pro men utan öronproppar och med stöd för Spatial Audio, uppdaterat chip för snabbare byte mellan enheter men sakna ANC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.