Rykte: iPhone SE uppdateras med A15 och 5G nästa år

iPhone SE ryktas uppdateras inom ett år från flera källor som påstår att den får någon av de senaste chippen med 5G.

Både Digitimes och Nikkei Asia är överens om att iPhone SE uppdateras under första halvan av 2022 med 5G. Det som de däremot inte kan enas om är huruvida den lilla telefonen får processorn A14 eller A15 som kommer till iPhone 13. Detta kommer oavsett betyda att den blir Apples billigaste iPhone med 5G. Några förändringar i design verkar det dock inte bli utan detta sker först 2023 enligt Ming-Chi Kuo som tror att den får lite större skärm med kamerahål men utan Face ID.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.