Aqara-produkter börjar säljas på Apples hemsida i flera länder

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

Aqara har lyckats med konststycket att både göra billiga och bra HomeKit-kompatibla produkter och nu kommer flera av dessa säljas direkt på Apples hemsida i flera europeiska länder. Här i Sverige har de ännu inte dykt upp utan nu kommer folk i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och England kunna köpa produkterna direkt på Apples hemsida. Sedan tidigare har de även funnits i Kina och Sydkorea och förmodligen så kommer de även dyka upp på Apples svenska hemsida inom kort med. Vi har testat flertalet av Aqaras HomeKit-kompatibla produkter och nedan kan ni se några av våra videorecensioner:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.