Få ett halvårs Apple TV+ om du har en Playstation 5

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Om du har en Playstation 5 kan du nu säkra hösten och vinterns mys framför TV'n med Apple TV+. För att få ett halvårs Apple TV+ kostnadsfritt gör du följande:

  • Leta upp Apple TV App via PS5-konsolens sökfält, eller välj den under Alla appar i Hem för media.

  • Ladda ner och öppna Apple TV App och följ anvisningarna på skärmen.

  • Logga in med ditt Apple-ID eller skapa ett Apple-ID om du inte redan har ett.

  • Få sex gratismånader med Apple TV+

Det fina är att ovan fungerar ävenom du redan har en aktiv gratisperiod igång av Apple TV+ och det går bara att lösa in en gång per PS5-konsol. Erbjudandet gäller fram till 2022-07-22 så det är ingen stress att lösa in det om du vill vänta på att lite fler filmer och serier finns på tjänsten.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Playstation

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Efter ett kort uppehåll så är Macradion tillbaka med full kraft och idag pratar vi om allt vi hoppas se på eventet som ikväll går av stapeln.

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.