Få ett halvårs Apple TV+ om du har en Playstation 5

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Om du har en Playstation 5 kan du nu säkra hösten och vinterns mys framför TV'n med Apple TV+. För att få ett halvårs Apple TV+ kostnadsfritt gör du följande:

  • Leta upp Apple TV App via PS5-konsolens sökfält, eller välj den under Alla appar i Hem för media.

  • Ladda ner och öppna Apple TV App och följ anvisningarna på skärmen.

  • Logga in med ditt Apple-ID eller skapa ett Apple-ID om du inte redan har ett.

  • Få sex gratismånader med Apple TV+

Det fina är att ovan fungerar ävenom du redan har en aktiv gratisperiod igång av Apple TV+ och det går bara att lösa in en gång per PS5-konsol. Erbjudandet gäller fram till 2022-07-22 så det är ingen stress att lösa in det om du vill vänta på att lite fler filmer och serier finns på tjänsten.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Playstation

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.