Nu har säsong två av Ted Lasso dragit igång

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Ted Lasso tog hela världen med storm och vi har både skrattat och kanske även gråtit tillsammans med fotbollscoachen som spelas av Jason Sudeikis. Nu är säsong två äntligen igång och det första avsnittet går att se på Apple TV+. Totalt kommer säsong två innehålla 12 avsnitt och det skall bli kul att se om denna säsong blir lika hyllad. Säsong ett fick hela 20 Emmy-nomineringar och har även vunnit flera priser inklusive en Golden Globe för Jason Sudeikis insats.

Har du inte Apple TV+ så går det att teckna direkt på webben, via din iPhone/iPad eller i Apple TV-appen på din Mac och Apple tar 69 kronor per månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.