Nu har säsong två av Ted Lasso dragit igång

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Ted Lasso tog hela världen med storm och vi har både skrattat och kanske även gråtit tillsammans med fotbollscoachen som spelas av Jason Sudeikis. Nu är säsong två äntligen igång och det första avsnittet går att se på Apple TV+. Totalt kommer säsong två innehålla 12 avsnitt och det skall bli kul att se om denna säsong blir lika hyllad. Säsong ett fick hela 20 Emmy-nomineringar och har även vunnit flera priser inklusive en Golden Globe för Jason Sudeikis insats.

Har du inte Apple TV+ så går det att teckna direkt på webben, via din iPhone/iPad eller i Apple TV-appen på din Mac och Apple tar 69 kronor per månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.