Rykte: iPhone 13 kommer gå att ladda lite snabbare än sin föregångare

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

Ryktena kring höstens iPhone-släpp börjar komma allt tätare och det senaste ryktet från Kina är att vi kommer få lite snabbare laddning. iPhone 12-serien har ett tak där vi max kan ladda vår iPhone med 20W oavsett hur stark effekt laddaren har. Med iPhone 13 ryktas det nu att Apple kommer låta oss ladda i upp till 25W och de kommer även släppa en laddare på just 25W för ändamålet.

Undertecknad tror inte att den vanliga användaren kommer märka speciellt stor skillnad på 20W och 25W men det är ju alltid trevligt att utvecklingen går framåt med snabbladdning även för Apple. Om detta rykte stämmer återstår att se i september när Apple förväntas hålla låda.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.