Rykte: iPhone 13 kommer gå att ladda lite snabbare än sin föregångare

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

Ryktena kring höstens iPhone-släpp börjar komma allt tätare och det senaste ryktet från Kina är att vi kommer få lite snabbare laddning. iPhone 12-serien har ett tak där vi max kan ladda vår iPhone med 20W oavsett hur stark effekt laddaren har. Med iPhone 13 ryktas det nu att Apple kommer låta oss ladda i upp till 25W och de kommer även släppa en laddare på just 25W för ändamålet.

Undertecknad tror inte att den vanliga användaren kommer märka speciellt stor skillnad på 20W och 25W men det är ju alltid trevligt att utvecklingen går framåt med snabbladdning även för Apple. Om detta rykte stämmer återstår att se i september när Apple förväntas hålla låda.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.