Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

9to5mac: Apple jobbar på extern skärm med A13-chip

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.

Enligt källor till 9to5mac testkör Apple i stunden en extern skärm med chippet A13 vilket introducerades med iPhone 11. Detta tillsammans med Neural Engine som kommer hjälpa med maskininlärning och beräkningar. Ett A13 i skärmen skulle kunna avlasta Mac-datorns processor och grafikkort vid användning. Detta är troligtvis inte den mer konsumentvänliga externa skärmen som det ryktats om utan en uppföljare till dyrgripen PRO Display XDR.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.