9to5mac: Apple jobbar på extern skärm med A13-chip

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.

Enligt källor till 9to5mac testkör Apple i stunden en extern skärm med chippet A13 vilket introducerades med iPhone 11. Detta tillsammans med Neural Engine som kommer hjälpa med maskininlärning och beräkningar. Ett A13 i skärmen skulle kunna avlasta Mac-datorns processor och grafikkort vid användning. Detta är troligtvis inte den mer konsumentvänliga externa skärmen som det ryktats om utan en uppföljare till dyrgripen PRO Display XDR.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.