Gurman: Face ID i alla enheter kommande åren

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

I senaste nyhetsbrevet från Mark Gurman skriver han hur han tror att Apples mål är att erbjuda Face ID i alla iPhones, iPads och Mac-datorer. Men eftersom de behöver hålla nere kostnader och att vissa skärmar är för tunna för nuvarande teknik är detta inte möjligt. Men Gurman tror att detta kommer förändras kommande åren och att Apple vill åt både säkerhet och AR som Face ID erbjuder. Många rykten pekar mot att Apple kommer att använda sig av både Touch ID och Face ID i kommande iPhones.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.