Rykte: iPhone 14 Pro-modeller får chassi i titan

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Rostfritt stål har varit Apples premium-material senaste åren för iPhone Pro-modellerna men nästa år kan det alltså bli dags för titan. Fördelarna med titan är att det är svårare att böja och mindre mottagligt för repor. En nackdel är dock att fettfläckar och fingeravtryck kommer bli än mer synligt på materialet. Dessutom är det svårare att få fram materialet i den spegelblanka yta som Apple erbjuder idag med rostfritt stål. Båda dessa bekymmer ska dock Apple försöka motverka med en oxidbeläggning enligt JP Morgan Chase.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.