Rykte: iPhone 14 Pro-modeller får chassi i titan

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Rostfritt stål har varit Apples premium-material senaste åren för iPhone Pro-modellerna men nästa år kan det alltså bli dags för titan. Fördelarna med titan är att det är svårare att böja och mindre mottagligt för repor. En nackdel är dock att fettfläckar och fingeravtryck kommer bli än mer synligt på materialet. Dessutom är det svårare att få fram materialet i den spegelblanka yta som Apple erbjuder idag med rostfritt stål. Båda dessa bekymmer ska dock Apple försöka motverka med en oxidbeläggning enligt JP Morgan Chase.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.