Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa iMac kommer inte lanseras i år

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Twitter-profilen Dylandkt som har rätt i sina rykten med jämna mellanrum har nyss lämnat ett twitterinlägg där han påstår att nästa iMac inte lanseras i år. Tidigare rykten har påstått att den skulle kunna lanseras samtidigt eller tätt inpå de MacBook Pro-modeller som sägs komma i höst och som skall introducera M1X-chippet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Men enligt Dylan är det på grund av att Apple inte vill att deras Mac-datorer ska tävla mot varandra om uppmärksamheten i en lansering. Dessutom menar han att förseningar av produkten har lett till att Apple inte kommer lansera en iMac Pro innan 2022 tidigast.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.