Rykte: Nästa iMac kommer inte lanseras i år

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Twitter-profilen Dylandkt som har rätt i sina rykten med jämna mellanrum har nyss lämnat ett twitterinlägg där han påstår att nästa iMac inte lanseras i år. Tidigare rykten har påstått att den skulle kunna lanseras samtidigt eller tätt inpå de MacBook Pro-modeller som sägs komma i höst och som skall introducera M1X-chippet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Men enligt Dylan är det på grund av att Apple inte vill att deras Mac-datorer ska tävla mot varandra om uppmärksamheten i en lansering. Dessutom menar han att förseningar av produkten har lett till att Apple inte kommer lansera en iMac Pro innan 2022 tidigast.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.