Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel tror sig kunna slå Apple Silicon inom fyra år

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

Enligt Reuters har Intel uttalat sig starkt om framtiden och tror sig kunna utmana Apples ARM-chip om tronen till 2025. Även Qualcomm gick ut för bara någon månad sedan och påstod samma sak men Intel har ju lyckats sno åt sig en viktig komponent till utvecklingen det senaste.

Nämligen Gerard Williams som var chef för utvecklingen av Apples A-chip till iPhone som sedan startade eget men som Intel köpte upp tillsammans med Williams för 1,4 miljarder dollar. Enligt Intel kommer de under de kommande fyra åren presentera fem olika chiptillverkningstekniker och tror sig alltså vara herren på täppan till 2025.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.