Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google utvecklar ”Byt till Android”-app till iOS

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Det är 9to5Google som hittat data på appen som än så länge ligger under utveckling hos Google. Med hjälp av appen ska man alltså kunna byta från iPhone till Android enklare och så länge det är gratis-appar kommer den se till att du får motsvarande appar installerat på din Android-telefon.

Processen låter hyfsat enkelt då det endast krävs att ”Byt till Android” är installerad på ens iPhone och startad medans Android-telefonen behöver appen ”Verktyg för dataåterställning” igång. Sedan kopplar man upp iPhone till en genererad WiFi Hotspot på Android-telefonen och då läser den av datan genom uppkopplingen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5Google

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.