Google utvecklar ”Byt till Android”-app till iOS

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Det är 9to5Google som hittat data på appen som än så länge ligger under utveckling hos Google. Med hjälp av appen ska man alltså kunna byta från iPhone till Android enklare och så länge det är gratis-appar kommer den se till att du får motsvarande appar installerat på din Android-telefon.

Processen låter hyfsat enkelt då det endast krävs att ”Byt till Android” är installerad på ens iPhone och startad medans Android-telefonen behöver appen ”Verktyg för dataåterställning” igång. Sedan kopplar man upp iPhone till en genererad WiFi Hotspot på Android-telefonen och då läser den av datan genom uppkopplingen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5Google

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.