Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

I höst lanserar IKEA den smarta luftrenaren STARKVIND

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

IKEA har idag visat upp två nya produkter som ingår i den nya serien STARKVIND som skall rena vår luft hemma. Luftrenarna kommer i två olika modeller där den ena kan flyttas runt hur man vill och placeras på golvet och i den andra är luftrenaren inbyggd i ett sidobord. Båda produkterna har fem olika fläktstyrkor och även ett automatiskt läge. IKEA skriver att de kommer med ett 3-filter system och skall ta bort 99,5% av luftburna partiklar så som damm och pollen och en luftrenare klarar av ett rum på upp till 20 kvadratmeter.

STARKVIND går även att koppla ihop med din TRÅDFRI-hubb så dessa går att styra direkt från IKEAs app. Om det även kommer komma HomeKit-stöd framgår ännu inte. Prislappen ligger på 129 dollar för modellen som placeras på golvet och 189 dollar för modellen som även är ett sidobord och lansering sker i oktober. Det är kul att se att IKEA fortsätter integrera teknik i sina möbler och den senaste produkten som släpptes som gör just detta är Sonos och IKEAs tavelram:

Källa: IKEA

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.