I höst lanserar IKEA den smarta luftrenaren STARKVIND

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

IKEA har idag visat upp två nya produkter som ingår i den nya serien STARKVIND som skall rena vår luft hemma. Luftrenarna kommer i två olika modeller där den ena kan flyttas runt hur man vill och placeras på golvet och i den andra är luftrenaren inbyggd i ett sidobord. Båda produkterna har fem olika fläktstyrkor och även ett automatiskt läge. IKEA skriver att de kommer med ett 3-filter system och skall ta bort 99,5% av luftburna partiklar så som damm och pollen och en luftrenare klarar av ett rum på upp till 20 kvadratmeter.

STARKVIND går även att koppla ihop med din TRÅDFRI-hubb så dessa går att styra direkt från IKEAs app. Om det även kommer komma HomeKit-stöd framgår ännu inte. Prislappen ligger på 129 dollar för modellen som placeras på golvet och 189 dollar för modellen som även är ett sidobord och lansering sker i oktober. Det är kul att se att IKEA fortsätter integrera teknik i sina möbler och den senaste produkten som släpptes som gör just detta är Sonos och IKEAs tavelram:

Källa: IKEA

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.