Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AirPlay 2 kommer till Spotify

Men när vet inte ens Spotify själva.

För några dagar sedan meddelade Spotify att de tar en paus i arbetet med stödet för AirPlay 2. Det startade sura miner och endel förvirring i Spotifys forum. Men nu erbjuder de läsarna i forumet en ursäkt och talar om att stödet ska komma men det är oklart när.

Spotify-appen ger oss idag stöd för AirPlay (1), Spotify Connect och direkt tillgång till blåtandsenheter men för att få direkt tillgång för multiroom och fler funktioner efterfrågar användare AirPlay 2.

Skillnaden på AirPlay 1 och 2.

Källa: Spotify Tabell: dmglobal

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.