Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mobilt BankID fungerar nu med iOS 15-betan

Det är alltid lite spännande och roligt att testa nya beta-versioner av iOS men ibland kan det ställa till saker.

Vi måste säga att iOS 15-betan har varit förvånansvärt stabil under hela resan men en sak som inte har fungerat bra är Mobilt BankID. Användare runt om i vårt avlånga land har flera gånger i veckan råkat ut för att deras BankID har blivit spärrat eller tagits bort. Detta har ställt till det för många då man idag är mer eller mindre beroende av BankID för att utföra sina olika ärenden online. Nu har Finansiell ID Teknik skickat ut en uppdatering till BankID som verkar ha löst problemet.

I versionhistoriken skriver de "anpassningar för iOS 15 beta" vilket verkar vara lösningen på alla beta-testares huvudvärk så vi slipper skapa ett nytt BankID flera gånger i veckan.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.