Mobilt BankID fungerar nu med iOS 15-betan

Det är alltid lite spännande och roligt att testa nya beta-versioner av iOS men ibland kan det ställa till saker.

Vi måste säga att iOS 15-betan har varit förvånansvärt stabil under hela resan men en sak som inte har fungerat bra är Mobilt BankID. Användare runt om i vårt avlånga land har flera gånger i veckan råkat ut för att deras BankID har blivit spärrat eller tagits bort. Detta har ställt till det för många då man idag är mer eller mindre beroende av BankID för att utföra sina olika ärenden online. Nu har Finansiell ID Teknik skickat ut en uppdatering till BankID som verkar ha löst problemet.

I versionhistoriken skriver de "anpassningar för iOS 15 beta" vilket verkar vara lösningen på alla beta-testares huvudvärk så vi slipper skapa ett nytt BankID flera gånger i veckan.

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.