Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook Pro ökar produktionstakten

Till hösten har Apple sedan en tid tillbaka förväntats släppa nya MacBook Pro-modeller och nu verkar det som att produktionen har växlat upp.

De beryktade MacBook Pro-modellerna tros få nya portar och minsta modellen ryktas få en större skärm på 14 tum. Nu skvallrar flera underleverantörer om att produktionen går på högvarv för att hinna med lanseringen till höst. Senaste ryktena kommer från Digitimes som skriver att produktionstakten nu växlat upp till 600,000-800,000 enheter per månad. Det förväntas bli M1X-chippet som ska vara dragplåstret när Apple tror sig sälja upp till 23 miljoner bärbara datorer i år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.