Rykte: MacBook Pro ökar produktionstakten

Till hösten har Apple sedan en tid tillbaka förväntats släppa nya MacBook Pro-modeller och nu verkar det som att produktionen har växlat upp.

De beryktade MacBook Pro-modellerna tros få nya portar och minsta modellen ryktas få en större skärm på 14 tum. Nu skvallrar flera underleverantörer om att produktionen går på högvarv för att hinna med lanseringen till höst. Senaste ryktena kommer från Digitimes som skriver att produktionstakten nu växlat upp till 600,000-800,000 enheter per månad. Det förväntas bli M1X-chippet som ska vara dragplåstret när Apple tror sig sälja upp till 23 miljoner bärbara datorer i år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.