Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: Färgglad MacBook Air släpps i mitten av 2022

Ming-Chi Kuo tror sig nu veta när en lansering av färgglada MacBook Air sker och tror även att nuvarande modell kommer att finnas kvar.

Jon Prosser och hans skvallerkedja lyckades komma över ritningar för ett tag sedan på en troligtvis kommande MacBook Air och gick snabbt ut med renderingar på dessa. De tros komma i samma färger som nuvarande M1 iMac och nu berättar Ming-Chi Kuo mer om dessa i sitt senaste mejl till investerare. Den kommer att få samma design som kommande MacBook Pro med raka kanter som blivit lite av Apples signum. Han tror även att Apple kommer att fortsätta erbjuda nuvarande MacBook Air med M1 efter släppet som han alltså tror blir i mitten av nästa år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.