Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloomberg: iPhone 13 Pro kommer att kunna filma i ProRes

Senaste ryktena om höstens iPhones skvallrar om att fokus kommer att ligga på funktioner i videoinspelning.

Flera rykten har cirkulerat kring nästa iPhone-modeller och tidigare har vi hört talas om att de kommer att kunna filma i porträttläge och troligtvis kommer den då att ta hjälp utav LiDAR för att avgöra bakgrund. Men nu går alltså Bloomberg ut med senaste rykten kring videoinspelning och de tror att iPhone kommer för första gången att erbjuda inspelning i Apple ProRes.

Detta kommer att möjliggöra högre kvalitet och mer redigeringsmöjligheter och Final Cut Pro är sedan länge redo för formatet i upp till 8K. Utöver detta skriver de även att kameran kommer med ett nytt färgsystem som med hjälp av AI kommer att återge färgerna bättre.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.