Bloomberg: iPhone 13 Pro kommer att kunna filma i ProRes

Senaste ryktena om höstens iPhones skvallrar om att fokus kommer att ligga på funktioner i videoinspelning.

Flera rykten har cirkulerat kring nästa iPhone-modeller och tidigare har vi hört talas om att de kommer att kunna filma i porträttläge och troligtvis kommer den då att ta hjälp utav LiDAR för att avgöra bakgrund. Men nu går alltså Bloomberg ut med senaste rykten kring videoinspelning och de tror att iPhone kommer för första gången att erbjuda inspelning i Apple ProRes.

Detta kommer att möjliggöra högre kvalitet och mer redigeringsmöjligheter och Final Cut Pro är sedan länge redo för formatet i upp till 8K. Utöver detta skriver de även att kameran kommer med ett nytt färgsystem som med hjälp av AI kommer att återge färgerna bättre.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.