Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman påminner oss om alla produkter Apple kan släppa i höst

Vi alla vet att en iPhone kommer att släppas närmsta månaderna men Mark Gurman påminner oss om att fler produkter är på väg innan årets slut.

I sitt nyhetsbrev har Mark Gurman avslöjat vad han tror att Apple kommer släppa innan året 2021 når sitt slut.

iPhone 13

Gurman påminner oss om att nästa uppdatering av iPhone blir en typisk ”S”-uppgradering men att det ändå innebär förbättrad videoinspelning med bland annat porträttläge, snabbare A15-chip, mindre flärp och en skärm med snabbare uppdateringsfrekvens med ProMotion 120Hz.

Apple Watch S7

Nästa Apple Watch skall enligt honom dock få ny kostym i form av raka kanter likt iPhone tillsammans med ett nytt snabbare chip. Förhoppningsvis kommer Fitness+ till Sverige som tydligen ska få nya funktioner i Apples hemland.

AirPods 3

Tredje generations AirPods 3 har ryktats släppas hela året utan lycka. Nu skriver Gurman att de kommer påminna mer om AirPods Pro och att de kommer sakna både medhörning och ANC men kommer med förbättringar i ljud och övriga funktioner.

iPad 9 och iPad Mini 6

Nionde generation av iPad ska tydligen slimmas ner om vi ska tro Gurman och så klart få en uppgraderad processor. iPad Mini ska istället få en större uppdatering i form av större skärm och senaste A15-chip, USB C och Smart Connector tillsammans med raka kanter likt iPad Pro och iPad Air.

MacBook Pro

Gurman tror att MacBook Pro-modellerna blir en av årets sista produktlansering från Apple men skall enligt honom finnas på marknaden lagom tills sexton tums MacBook Pro firar två år, alltså november. Dessa kommer att få ny formfaktor och den mindre modellen växer till fjorton tum tillsammans med fler portar och det nya chippet M1X.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.