Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya CAD renderingar av Apple Watch Series 7 visar raka kanter

Apple Watch Series 7 förväntas presenteras under september eller oktober och redan nu verkar designen ha läckt.

Det är 91mobiles som kommit över CAD-ritningar som ofta erhålles av tillbehörstillverkare för att vara redo med sina tillbehör till lansering. Likt tidigare skvaller och renderingar från Jon Prosser är det raka kanter som gäller tillsammans med lite nya detaljer. Nämligen att modellen på 44 millimeters ska växa från 1,73 tum till 1,8 tum.

Tyvärr avslöjas inget om den mindre modellen men båda förväntas få tunnare skärmkanter och högtalarutgångar verkar ha växt en aning. Gurman har avslöjat rykten tidigare om att skyddsglaset ska vara närmre skärmen och ge en plattare design än tidigare. När vi frågade läsare på 99mac visade sig Apple Watch Series 7 vara den produkt som de såg mest fram emot i höst tillsammans med iPhone 13.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.