Nya CAD renderingar av Apple Watch Series 7 visar raka kanter

Apple Watch Series 7 förväntas presenteras under september eller oktober och redan nu verkar designen ha läckt.

Det är 91mobiles som kommit över CAD-ritningar som ofta erhålles av tillbehörstillverkare för att vara redo med sina tillbehör till lansering. Likt tidigare skvaller och renderingar från Jon Prosser är det raka kanter som gäller tillsammans med lite nya detaljer. Nämligen att modellen på 44 millimeters ska växa från 1,73 tum till 1,8 tum.

Tyvärr avslöjas inget om den mindre modellen men båda förväntas få tunnare skärmkanter och högtalarutgångar verkar ha växt en aning. Gurman har avslöjat rykten tidigare om att skyddsglaset ska vara närmre skärmen och ge en plattare design än tidigare. När vi frågade läsare på 99mac visade sig Apple Watch Series 7 vara den produkt som de såg mest fram emot i höst tillsammans med iPhone 13.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.