Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix börjar rulla ut stöd för rumsligt ljud

Spatial audio eller rumsligt ljud som vi i Sverige kallar det är nu på ingång till Netflix för en härligare upplevelse.

Netflix har bekräftat att de har börjat skjuta ut stöd för rumsligt ljud till sin app för iPhone och iPad. Det betyder att vi kommer kunna titta på film och serier med en surroundkänsla så upplevelsen blir ännu bättre. Spatial audio som det kallas på engelska har blivit hyllat sedan det kom för att höja musiklyssnandet till en helt ny nivå. När iOS 15 lanseras i höst så kommer även Spatial Stereo och då simuleras effekten i appar så som Spotify som inte har stöd för Spatial audio.

Uppdateringen rullas som sagt ut i detta nu och om Sverige är med i första vågen återstår att se men i skrivande stund har vi inte fått igång Spatial Audio i Netflix.

Via 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.