Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: Mac mini med M1X lanseras samtidigt som MacBook Pro

MacBook Pro modeller med chippet M1X har ryktats ett tag nu att lanseras under hösten och Gurman avslöjar att ytterligare en liten Mac kan visas upp då.

Även om Apple släppte en silvrig Mac mini med M1 i november förra året så behölls den rymdgråa modellen med Intel-processor. Denna tror nu Mark Gurman skall ersättas med en Mac mini tillsammans med M1X och fler portar och en förnyad design. Portarna som kommer erbjudas är fyra stycken Thunderbolt, två stycken USB A, LAN, HDMI och samma MagSafe-strömkabel som finns i nuvarande iMac med M1. Designen har sedan tidigare ryktats av Jon Prosser att få en ovandel i plexiglas vilket skulle påminna lite om Apples första Mac mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.