Rykte: Rose Gold kan göra en återkomst med iPhone 13 Pro

Tveksamma bilder påstås vara senaste färgen till Apples flaggskepp iPhone 13 Pro och Midnight Blue kan vara ett minne "blått".

Sedan ett par år tillbaka har Apple börjat erbjuda flera färgval till de billigare modellerna medans Pro endast haft ett fåtal färger. Med iPhone 11 Pro var den nya färgen Midnight Green och förra års iPhone 12 hade Pacific Blue. Den senare påstås alltså bytas ut till en nytappning av Rose Gold som Apple introducerade 2014 med iPhone 6S. Under helgen lades ifrågasatte bilder upp på vad som påstås vara den kommande iPhone 13 Pro med nya färgen. Något som sticker ut på bilden är storleken på kamerorna som nästan tar upp halva baksidan i bredd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.