Rykte: Rose Gold kan göra en återkomst med iPhone 13 Pro

Tveksamma bilder påstås vara senaste färgen till Apples flaggskepp iPhone 13 Pro och Midnight Blue kan vara ett minne "blått".

Sedan ett par år tillbaka har Apple börjat erbjuda flera färgval till de billigare modellerna medans Pro endast haft ett fåtal färger. Med iPhone 11 Pro var den nya färgen Midnight Green och förra års iPhone 12 hade Pacific Blue. Den senare påstås alltså bytas ut till en nytappning av Rose Gold som Apple introducerade 2014 med iPhone 6S. Under helgen lades ifrågasatte bilder upp på vad som påstås vara den kommande iPhone 13 Pro med nya färgen. Något som sticker ut på bilden är storleken på kamerorna som nästan tar upp halva baksidan i bredd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.