ZAGG lanserar tangentbord med trackpad

Tycker du Apples Magic Keyboard är en aning dyrt så ger nu ZAGG dig ett bakbelyst tangentbord med trackpad för under 1500 kronor.

ZAGG lanserar nu ett tangentbord med trackpad och tillhörande skal. Tangentbordet går att plocka bort från skalet och med hjälp av magneterna kan vi också vinkla iPaden steglöst.

Tangentbordet är bakbelyst och här kan vi välja mellan hela 6 färger. Trackpaden är anpassad för iPadOS och kan läsa in Apples gester och med den aktiverad ger tangentbordet oss en batteritid på upp till tre månader. Med trackpaden avstängd räcker batteriet upp till ett år. Tangentbordet stängs också automatisk av när vi viker undan det.

Skalet ska skydda vår iPad ifrån fall på 2 meter och tangentbordet har också en magnetisk flik som ska göra att det inte öppnas vid ett fall. Vi får också hållare för vår penna.

Tangentbordet ansluter via blåtand och laddas via USB-C. Vi får också möjlighet att ansluta två enheter samtidigt.

En version för iPad 10,2 tum kommer i slutet av augusti med ett pris på 1390 kronor. En version för iPad Pro 11 tum och iPad Air (2020) släpps i september med en prislapp på 1490 kronor.

Via: ZAGG

Skriven av Dennis Klarin

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.