Rykte: Apple Watch Series 7 får större skärm

Hösten närmar sig med stormsteg och ryktena kring höstens nya produkter börjar sakta dyka upp på nätet.

Det är en läckare som på den kinesiska plattformen Weibo berättar att Apple Watch Series 7 som bör avtäckas nu i höst kommer få större skärm. Den lilla modellen som idag är på 40mm kommer att växa till 41mm och den stora modellen går från 44mm till 45mm. Det är ingen gigantisk skillnad från tidigare och läckaren berättar även att samtliga gamla Apple Watch-band kommer att passa till nya modellen. Att storleken blir lite större är inte speciellt förvånande då det ryktas att Apple Watch Series 7 kommer få en plattare design som vi redan idag ser i flera av Apples produkter.

Apple Watch Series 7 kommer med största sannolikhet visas upp i september när nästa iPhone 13-serie visas upp.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors, Bild: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.