Rykte: Apple Watch Series 7 får större skärm

Hösten närmar sig med stormsteg och ryktena kring höstens nya produkter börjar sakta dyka upp på nätet.

Det är en läckare som på den kinesiska plattformen Weibo berättar att Apple Watch Series 7 som bör avtäckas nu i höst kommer få större skärm. Den lilla modellen som idag är på 40mm kommer att växa till 41mm och den stora modellen går från 44mm till 45mm. Det är ingen gigantisk skillnad från tidigare och läckaren berättar även att samtliga gamla Apple Watch-band kommer att passa till nya modellen. Att storleken blir lite större är inte speciellt förvånande då det ryktas att Apple Watch Series 7 kommer få en plattare design som vi redan idag ser i flera av Apples produkter.

Apple Watch Series 7 kommer med största sannolikhet visas upp i september när nästa iPhone 13-serie visas upp.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors, Bild: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.