Anpassad mejl till iCloud kan nu testas

På WWDC tidigare i år presenterade Apple iCloud+ som ska ge oss mer funktioner kopplat till deras molntjänst.

Även om iCloud+ inte rullat ut än så kan du redan nu betatesta anpassad mejldomän till ditt iCloudkonto.

Alla som idag betalar för extra utrymme på iCloud och äger en domän får nu direkt tillgång till detta genom beta.icloud.com. Vi loggar in där och sedan går till inställningar för att registrera en anpassad domän. Din kopplade domän blir sedan via DNS omkopplad till Apples servrar.

Vi får också möjligheten att bjuda in familjemedlemmar till att använda samma domän. Något som visat sig vara mindre stabilt nu i betastadiet.

iCloud+ kommer också med bättre kryptering när vi befinner oss på internet och inte ens Apple själva ska kunna se spåren vi lämnar efter oss. Dessutom får vi obegränsat antal kameror i HomeKit Secure Video där maxantalet tidigare var fem.

Via: 9to5mac.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.