Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple kommer att bli den största leverantören av smartphones med OLED-skärmar år 2021

Enligt marknadsundersökningsföretaget Display Supply Chain Consultants (DSCC) kommer Apple att bli den största leverantören av smartphones med OLED-skärmar i år.

Enligt marknadsundersökningsföretaget Display Supply Chain Consultants (DSCC) kommer Apple att bli den största leverantören av smartphones med OLED-skärmar i år. Mer specifikt noterar rapporten att Apple förväntas leverera 176 miljoner smartphones med OLED i år för en marknadsandel på 28% medan Samsung ska ta andra plats med 145 miljoner enheter för en marknadsandel på 23%. Det här är första gången på ett decennium som Samsung tappar sin topplacering på försäljningen av smartphones med OLED.

Totalt 630 miljoner smartphones med OLED förväntas levereras i år. Andra stora tillverkare som levererar smartphones med OLED-skärmar inkluderar Xiaomi, som förväntas leverera 82 miljoner enheter för en marknadsandel på 13% medan Oppo förväntas komma fyra med 69 miljoner enheter leverans och en 11% marknadsandel.

Apple förväntas fortsätta leda försäljningen under 2022.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Patently Apple

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.