Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckta bilder påstås vara band till nästa Apple Watch med större storlekar

Med Series 4 växte boetten med två millimeter och nu verkar det alltså som att Series 7 kommer tillföra ännu en millimeter.

De första tre generationer av Apple Watch fanns i storlekarna 38 och 42 millimeter, med Series 4 växte dessa till 40 och 44 millimeter. Det har ryktats om att skärmen kommer att växa även på kommande modell som troligtvis får namnet Series 7.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Storleken påstås dock endast växa med en millimeter till 41 och 45 millimeter tillsammans med skärmkanter som sägs bli tunnare. Nu har det läckt påstådda bilder av de nya banden som kommer att erbjudas till Apples smartklocka.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

På dessa kan man läsa att de passar en klocka i storleken 41 millimeter och även en annan närbild på ett band med texten 45 millimeter. För alla som varit oroliga så verkar det som att Apple behåller samma fästen även denna generation och man kommer alltså kunna fortsätta använda sina äldre band.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.