Läckta bilder påstås vara band till nästa Apple Watch med större storlekar

Med Series 4 växte boetten med två millimeter och nu verkar det alltså som att Series 7 kommer tillföra ännu en millimeter.

De första tre generationer av Apple Watch fanns i storlekarna 38 och 42 millimeter, med Series 4 växte dessa till 40 och 44 millimeter. Det har ryktats om att skärmen kommer att växa även på kommande modell som troligtvis får namnet Series 7.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Storleken påstås dock endast växa med en millimeter till 41 och 45 millimeter tillsammans med skärmkanter som sägs bli tunnare. Nu har det läckt påstådda bilder av de nya banden som kommer att erbjudas till Apples smartklocka.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

På dessa kan man läsa att de passar en klocka i storleken 41 millimeter och även en annan närbild på ett band med texten 45 millimeter. För alla som varit oroliga så verkar det som att Apple behåller samma fästen även denna generation och man kommer alltså kunna fortsätta använda sina äldre band.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.