Apple rullar ut ny firmware för AirTag

Apple har under kvällen börjat rulla ut en ny firmware till den lilla runda trackern som hittar våra borttappade prylar när minnet sviker.

AirTag har tagit världen med storm och alla slarviga och glömska personer har nu hittat sin nya favoritpryl. I går kväll skickade Apple ut en ny uppdatering till AirTag och vad den nya versionen bjuder på är ännu inte helt klart men den uppdatering som kom för cirka två månader sedan innehöll bland annat förbättringar för anti-stalking funktioner. Dagens firmware version är 1.0.291 och har buildnummer 1A291a. Föregående version var 1.0.276 och buildnummer 1A287b.

För att se vilken firmware du har på dina AirTags så öppnar appen Hitta, välj fliken för "Föremål". Väl där så trycker du på din AirTag och där visas både serienummer och firmware för taggen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5Mac

Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
2 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.