Säsong två av See är nu igång på Apple TV+

En av fördelarna med hösten är att många serier har premiär och idag drar See säsong två igång igen,

Den andra säsongen av serien See är nu igång på Apple TV+ och varje fredag kommer ett nytt avsnitt släppas och totalt är säsongen åtta avsnitt lång. See var en av de första serierna som hade premiär på Apples egna streamingtjänst Apple TV+ och nu är det dags att fortsätta följa den blinda Baba Voss som spelas av Jason Momoa.

Utöver See så kommer även den hyllade "The Morning Show" ha premiär den 17 september och den 24 september släpps första avsnittet av den hype:ade serien "Foundation".

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.