Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 7 - så skulle den kunna se ut

Apple Watch kommer med största sannolikhet visas upp nu i september och i Kina har kopior av klockan redan dykt upp.

Apple Watch Series 7 förväntas få ett liknande formspråk som flera av Apples andra produkter redan har fått. En mer kantig form som verkar uppskattas av de flesta där ute. Det har släppts lite bilder på hur Series 7 kan tänkas se ut och kineserna har nu gjort verklighet av bilderna och skapat en kopia.

Som ni ser på bilderna så är det en mer kantig design och klockan ser även betydligt tjockare ut än tidigare modeller vilket det har ryktats om så ett större batteri får plats. Om Apple Watch Series 7 kommer se ut ungefär så här får vi förhoppningsvis se om lite mindre än en månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.