Njut av nya renderingar av Apple Watch Series 7

Ryktena kring en mer kantig Apple Watch blir allt fler och nu kan vi njuta av ett par nya renderingar av klockan.

Nu är det inte långt kvar tills Apple skall hålla event och ryktena kring en helt ny design av Apple Watch Series fortsätter att dyka upp. Än så länge har vi hört rykten från flera olika källor att Series 7 kommer att komma med en större skärm på 41- respektive 45mm. Utöver detta så förväntas Apple Watch Series 7 få en kantigare design precis som många andra av Apples produkter nu har. Men tills att eventet går av stapeln i slutet av september så får vi njuta av ett par renderingar på Apple Watch som är baserade på tidigare rykten.

Vad tycker ni om den nya designen? Bu eller bä? Kommentera gärna!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Bilder från Phonearea

Skriven av Marcus Attefors

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.