Hyper lanserar USB-C-hubb som matchar din nya iMac 24"

Tycker du att det är för få portar på din nya iMac 24" så kommer nu Hyper med en ny USB-C-hubb som matchar din dator.

iMac 24" lanserades i maj och bjöd inte bara på en ny design utan även flera olika färgval. Detta har bolaget Hyper tagit vara på och har nu tagit fram en USB-C-hub som går att köpa i samma färg som din iMac. De säljer två olika modeller, HyperDrive 5-in-1 Hub som har två USB-C-portar (5Gb/s), två USB-A-portar (5Gb/s) samt en USB-A-port som har stöd för laddning på upp till 7,5W.

HyperDrive 6-in-1 Hub har en 4K 60Hz HDMI-port, en SD-kortsläsare, en microSD-läsare, en USB-C-port (10Gb/s), en USB-A-port (10Gb/s) och en USB-A-port med stöd för laddning på upp till 7,5W. Hubben spänns fast genom att montera den på skärmen och skruva på hjulet på baksidan och sedan kopplas den in i en av USB-C-portarna på baksidan. Priset börjar på 49,99 dollar för 5-i-1-hubben och 79,99 dollar för 6-i-1-hubben och går att köpa direkt från Hypers hemsida. Om denna rackare hittar sig till några svenska återförsäljare återstår att se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Hyper

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.