Twelve South lanserar USB-C-hubb till Mac och iPad

Tillbehörstillverkaren Twelve South visade idag upp deras senaste skapelse StayGo mini som fungerar till både Mac och iPad.

Saknar du att kunna koppla in din iPad Air/Pro till en extern skärm, eller kanske ansluta en extern hårddisk? Twelve South har idag visat upp StayGo mini som är en liten USB-C-hubb som vi kan ansluta direkt till vår iPad Air/Pro eller Mac. Hubben har totalt fyra portar, en USB-A, HDMI, USB-C (passthrough) samt ett 3,5mm-uttag.

StayGo mini går att koppla in direkt i USB-C-uttaget på iPad men vill man ha den liggandes på bordet så går det även att koppla in den med den lite längre, medföljande kabeln. Den finns i två färger, vitt och svart och kostar 59,99 dollar. Om eller när den kommer till några svenska återförsäljare återstår att se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.