Twelve South lanserar USB-C-hubb till Mac och iPad

Tillbehörstillverkaren Twelve South visade idag upp deras senaste skapelse StayGo mini som fungerar till både Mac och iPad.

Saknar du att kunna koppla in din iPad Air/Pro till en extern skärm, eller kanske ansluta en extern hårddisk? Twelve South har idag visat upp StayGo mini som är en liten USB-C-hubb som vi kan ansluta direkt till vår iPad Air/Pro eller Mac. Hubben har totalt fyra portar, en USB-A, HDMI, USB-C (passthrough) samt ett 3,5mm-uttag.

StayGo mini går att koppla in direkt i USB-C-uttaget på iPad men vill man ha den liggandes på bordet så går det även att koppla in den med den lite längre, medföljande kabeln. Den finns i två färger, vitt och svart och kostar 59,99 dollar. Om eller när den kommer till några svenska återförsäljare återstår att se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.