Twelve South lanserar USB-C-hubb till Mac och iPad

Tillbehörstillverkaren Twelve South visade idag upp deras senaste skapelse StayGo mini som fungerar till både Mac och iPad.

Saknar du att kunna koppla in din iPad Air/Pro till en extern skärm, eller kanske ansluta en extern hårddisk? Twelve South har idag visat upp StayGo mini som är en liten USB-C-hubb som vi kan ansluta direkt till vår iPad Air/Pro eller Mac. Hubben har totalt fyra portar, en USB-A, HDMI, USB-C (passthrough) samt ett 3,5mm-uttag.

StayGo mini går att koppla in direkt i USB-C-uttaget på iPad men vill man ha den liggandes på bordet så går det även att koppla in den med den lite längre, medföljande kabeln. Den finns i två färger, vitt och svart och kostar 59,99 dollar. Om eller när den kommer till några svenska återförsäljare återstår att se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.