Philips Hue lyser upp höstmörkret med nya produkter

Hösten är här och för att inte sitta i det dystra mörkret varje kväll har Philips Hue visat upp flera nya produkter som lanseras inom kort.

Philips Hue höll låda idag och visade upp en rad nya produkter och informerade oss även om den kommande gemensamma standarden för smarta hem - Matter. Hue berättade att samtliga Hue-produkter kommer ha stöd för Matter men att deras hub kommer att fortsätta vara ett krav.

När det kommer till nya produkter så visade Hue upp Hue Play Gradient Light Tube som kan användas med fördel på TV-bänken eller lite högre upp så ljuset når taket för en häftig effekt. Enklast beskrivet ser det ut som ett avlångt rör som ger oss en utökad upplevelse när vi myser i höstmörkret eller kollar på film. Den kommer säljas i antingen svart eller vitt utförande och i två olika längder. Gradient Light Tube lanseras 26 oktober och den lite mindre varianten kommer kosta 1 969 kronor och den lite större 2 189 kronor.

Philips Hue har även utökat sin arsenal med filament lampor och hittills har de bara funnits med ett varmt ljus. Nytt är att filament-serien med E27-sockel har White Ambience vilket betyder att de kan gå från varmt till kallt ljus. Utöver denna kommer även Philips Hue White Filament med E14-sockel som är i formen kronljus och den kommer säljas i både 1-pack och 2-pack.

Philips Hue släpper även armaturer för både kök och badrum och en rad andra produkter som alla lanseras under hösten. En sista nyhet som de avslöjade var att vi kommer att kunna synka våra lampor med Spotify. Så när vi lyssnar på musik kan vi nu få en trevligare upplevelse med hjälp av våra Hue-lampor.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.