Jabra lanserar tre nya hörlurar

Jabra har lanserat tre nya True Wireless-hörlurar som erbjuder något för de sportiga, de som vill ha bästa ljudkvaliteten och komforten och för den som vill ha så mycket som möjligt för pengarna.

Elite 3

Med ett pris på endast 899 kronor lovar Elite 3 mycket för pengarna och kommer finnas tillgängliga i butik från 1 september. Hörlurarna innehåller högtalarelement på 6mm, fyra mikrofoner de är IP55-klassificerade och har sju timmars batteritid med 28 timmar i laddningsfodralet och ljudisolering med hjälp av Jabras HearThrough awareness-teknik. Jabra Elite 3 kommer i fyra olika färger, Dark Grey, Light Beige, Lilac och Navy.

Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro kommer att finnas tillgängliga 1 oktober till priset 2 199 kronor. Dessa är Jabras minsta hörlurar hittills men de tummar inte på kvaliteten utan utlovar ljud och samtal av högsta kvalitet. Genom att ha studerat öronformer grundligt stoltserar Jabra med optimal komfort och storlek med Elite 7 Pro. Med hjälp av benledningsteknik och fyra mikrofoner ska dessa ge bästa möjliga samtalskvalitet och rensa bort brus från omgivningen.

Dessa har justerbar aktiv brusreducering som enkelt justeras och anpassas i appen Jabra sound+. Här kan man även optimera musikupplevelsen med hjälp av tekniken MySound som ger en skräddarsydd lyssning. Elite 7 Pro är IP57-klassificerade och har en speltid på 9 timmar som utökas till 35 timmar med laddningsfodralet.
  

Elite 7 Active

Dessa hörlurar riktar sig till alla med en sportig och aktiv livsstil och blir tillgängliga 1 oktober till ett pris på 1 999 kronor. Med Jabra ShakeGrip ska dessa hörlurar sitta säkert i örat även om de saknar vingar och vara redo för tuffa och rörliga träningspass. Med IP57 är dessa vädertåliga och har en justerbar aktiv brusreducering som gör nytta i bullriga miljöer och högljudda gym.

Med brusreducering igång utlovas 9 timmar batteritid som utökas till 35 timmar med laddningsfodralet. De har fyra mikrofoner för samtalskvalitet och ytterligare två för personifiering och brusreduceringen. De utlovar lika bra ljudkvalitet som Elite 7 Pro.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.