Jabra lanserar tre nya hörlurar

Jabra har lanserat tre nya True Wireless-hörlurar som erbjuder något för de sportiga, de som vill ha bästa ljudkvaliteten och komforten och för den som vill ha så mycket som möjligt för pengarna.

Elite 3

Med ett pris på endast 899 kronor lovar Elite 3 mycket för pengarna och kommer finnas tillgängliga i butik från 1 september. Hörlurarna innehåller högtalarelement på 6mm, fyra mikrofoner de är IP55-klassificerade och har sju timmars batteritid med 28 timmar i laddningsfodralet och ljudisolering med hjälp av Jabras HearThrough awareness-teknik. Jabra Elite 3 kommer i fyra olika färger, Dark Grey, Light Beige, Lilac och Navy.

Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro kommer att finnas tillgängliga 1 oktober till priset 2 199 kronor. Dessa är Jabras minsta hörlurar hittills men de tummar inte på kvaliteten utan utlovar ljud och samtal av högsta kvalitet. Genom att ha studerat öronformer grundligt stoltserar Jabra med optimal komfort och storlek med Elite 7 Pro. Med hjälp av benledningsteknik och fyra mikrofoner ska dessa ge bästa möjliga samtalskvalitet och rensa bort brus från omgivningen.

Dessa har justerbar aktiv brusreducering som enkelt justeras och anpassas i appen Jabra sound+. Här kan man även optimera musikupplevelsen med hjälp av tekniken MySound som ger en skräddarsydd lyssning. Elite 7 Pro är IP57-klassificerade och har en speltid på 9 timmar som utökas till 35 timmar med laddningsfodralet.
  

Elite 7 Active

Dessa hörlurar riktar sig till alla med en sportig och aktiv livsstil och blir tillgängliga 1 oktober till ett pris på 1 999 kronor. Med Jabra ShakeGrip ska dessa hörlurar sitta säkert i örat även om de saknar vingar och vara redo för tuffa och rörliga träningspass. Med IP57 är dessa vädertåliga och har en justerbar aktiv brusreducering som gör nytta i bullriga miljöer och högljudda gym.

Med brusreducering igång utlovas 9 timmar batteritid som utökas till 35 timmar med laddningsfodralet. De har fyra mikrofoner för samtalskvalitet och ytterligare två för personifiering och brusreduceringen. De utlovar lika bra ljudkvalitet som Elite 7 Pro.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.