Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch ger oss ännu bättre insyn i vår hälsa kommande år

Fertilitet, sömnapné, febertermometer och diabetes är några av planerna Apple har i framtiden för Apple Watch.

Enligt uppgifter som Wall Street Journal kommit över så planerar Apple ge oss ännu större överblick på vår hälsa. De flesta av dessa nyheter kommer inte nå Apple Watch förens tidigast nästa år och det första som nämndes är inbyggd termometer. Denna ska så klart mäta temperaturen och mäta sömn bättre, ge inblick i fertilitet och om vi har feber.

Även blodtrycksmätare ska finnas med i planen och var planerat till nästa år men kan skjutas på då Apple inte uppnått sina egna krav. Med Apple Watch Series 6 introducerades möjligheten att kunna se blodets syremättnad och genom detta vill Apple kunna varna om sömnapné genom att mäta under sömnen. Detta har dock visat sig vara svårt då det krävs flertal mätningar och detta i sin tur dränerar batteriet.

Den heliga graalen är dock att kunna detektera diabetes vilket Apple fortsätter att kämpa för att kunna introducera i Apple Watch utan att behöva komma innanför huden. Men hindren i detta har lett till att Apple även jobbar med att sammankoppla Apple Watch med tillbehör som finns på marknaden som mäter blodsocker.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.