Apple Watch ger oss ännu bättre insyn i vår hälsa kommande år

Fertilitet, sömnapné, febertermometer och diabetes är några av planerna Apple har i framtiden för Apple Watch.

Enligt uppgifter som Wall Street Journal kommit över så planerar Apple ge oss ännu större överblick på vår hälsa. De flesta av dessa nyheter kommer inte nå Apple Watch förens tidigast nästa år och det första som nämndes är inbyggd termometer. Denna ska så klart mäta temperaturen och mäta sömn bättre, ge inblick i fertilitet och om vi har feber.

Även blodtrycksmätare ska finnas med i planen och var planerat till nästa år men kan skjutas på då Apple inte uppnått sina egna krav. Med Apple Watch Series 6 introducerades möjligheten att kunna se blodets syremättnad och genom detta vill Apple kunna varna om sömnapné genom att mäta under sömnen. Detta har dock visat sig vara svårt då det krävs flertal mätningar och detta i sin tur dränerar batteriet.

Den heliga graalen är dock att kunna detektera diabetes vilket Apple fortsätter att kämpa för att kunna introducera i Apple Watch utan att behöva komma innanför huden. Men hindren i detta har lett till att Apple även jobbar med att sammankoppla Apple Watch med tillbehör som finns på marknaden som mäter blodsocker.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Nu verkar det som EU-kommissionen tänker se till att en standard för laddning blir ett faktum för alla mobila produkter inom EU.

Apple plockade under beta-perioden bort en del nya funktioner men nu verkar det som att de börjar få ordning på torpet igen.

Apple har just lanserat en kampanj där man får sex månaders gratis Apple Music om man äger någon av de utvalda hörlurarna.

När första recensionerna nu har landat så har makroläget fått kritik för att det inte går att styra manuellt.

Streama med Prime Video, få förtur på erbjudanden och gratis frakt i hela Sverige med Amazon Prime.

Har du märkt att ett syskon har kunnat låsa upp din telefon? Nu är det kanske slut med det då Apple förbättrar sina modeller för upplåsning.