Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Apple Watch kan komma att bli försenad

Enligt en rapport från Nikkei Asia har Apple problem med produktionen och nästa generations smartklocka från Apple kan bli försenad

Apple Watch Series 7 ryktas få en ny design som ska efterlikna det som vi först såg på iPad Pro och nu senast på iPhone 12-serien. Detta verkar ha ställt till det i produktionsflödet för Apple.

Det är de nya produktionsflödena som inte kan leverera helt upp till Apples höga standard. Med allt från nya verktyg för tillverkning av höljet till att få komponenterna på plats verkar vara en större utmaning än väntat, anställda som jobbar i fabrikerna har haft svårt att montera klockorna. Enligt Nikkei har man tillfälligt stoppat produktionen för att kunna lösa de problem som uppstått.

Ett annat rykte från Bloomberg påstår att klockorna kommer att presenteras vid eventet i mitten på september men att både tillgången kan vara begränsad och att det kan komma att bli längre leveranstider.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Nikkei Asia, Bloomberg. Bild: Jon Prosser

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.